H PROENco  σας   καλωσορίζει!

Καλωσήρθατε στον δικτυακό μας τόπο

Ανεμογεννήτριες
Windmills on green field
Net Metering
Υβριδικός Σταθμός
Η Εταιρία σας!

Επαγγελματική  στήριξη στο έργο σας

Η «PROENco» - Professional Energy Consultants, γεννήθηκε από την αρμονική συνεργασία των μηχανικών που τη στελεχώνουν. Το κοινό όραμα, η σκληρή δουλειά και η όρεξη για δημιουργία οδήγησαν στη σημερινή πιο συμπαγή μορφή της. Τα μέλη της συγκεντρώνουν ιδιαίτερες γνώσεις στην τεχνολογία των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, τόσο στο κομμάτι της μελέτης και της κατασκευής όσο και στο μετέπειτα κομμάτι της Λειτουργίας και Συντήρησης τους.  Διαθέτοντας αξιόλογη εμπειρία, έχοντας εργαστεί νωρίτερα και σε έργα άλλων μεγάλων τεχνικών εταιρειών, είναι σε θέση να αναλάβουν και να ολοκληρώσουν με επιτυχία κάθε έργο που σχετίζεται με την Εξοικονόμηση Ενέργειας.

Η «PROENco» αποτελεί τον κατάλληλο συνεργάτη για κάθε οικιακό πελάτη, ιδιώτη, επιχειρήση, οργανισμό που θέλει να εκμεταλλευτεί τον Ήλιο, τον Αέρα και το Νερό, με σκοπό να καλύψει τις ενεργειακές του ανάγκες

ΟΡΑΜΑ

 

Η εταιρεία «PROENco» έχει θέσει ως στόχο την ενεργή συμβολή της στο κοινό όραμα της πράσινης ανάπτυξης. Η υλοποίηση του στόχου επιτυγχάνεται μέσω εξειδικευμένων ενεργειακών μελετών και ολοκληρωμένων λύσεων εφαρμογής της τεχνολογίας των ανενεώσιμων πηγών ενέργειας, της επίβλεψης και λειτουργίας τους, καθώς και της συντήρησης τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αποστολή της εταιρείας είναι να παρέχει ποιοτικές ολοκληρώμενες υπηρεσίες,  εξατομικευμένες στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη, που θα διασφαλίζουν την απρόσκοπτη παραγωγή καθαρής ενέργειας.

ΑΞΙΕΣ

 

Εταιρική Ευθύνη

Αξιοπιστία

Συνέπεια 

Γνώση και Εμπειρία

Κορυφαία Ποιότητα Υπηρεσιών

Προσωπική Αντιμετώπιση

Σεβασμός στο Περιβάλλον

Net Metering

     Μειώστε τον λογαριασμό του ρεύματος σχεδόν στο πάγιο  και εξοικονομείστε χρήματα.

   Αφήστε τον ήλιο να  πληρώνει για εσάς..

 Δωρεάν αυτοψία και προσφορά!

Οι άνθρωποι σας

Το έμπειρο προσωπικό μας στη διάθεση σας.

Hara_edited_edited.jpg

Χαρά

Η Χαρά Παπαδάκη είναι απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με ειδίκευση στον τομέα της Ενέργειας.

Στην αρχή της καριέρας της εργάστηκε στη γνωστή εταιρεία τηλεπικοινωνιών Vodafone ως Μηχανικός Δικτύων. Στη συνέχεια, μεταπήδησε  στον κλάδο της Ενέργειας και πλέον κατέχει περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στους τομείς της μελέτης, αδειοδότησης, κατασκευής και συντήρησης συστημάτων Α.Π.Ε.. Παράλληλα, ασκεί και δραστηριότητα ως Ενεργειακή Επιθεωρήτρια Κτηρίων.

Το 2018 προχώρησε στο επόμενό επαγγελματικό της βήμα, μετατρέποντας το ενδιαφέρον της για το περιβάλλον σε επιχειρηματική ιδέα ιδρύοντας την PROENco. Αναλαμβάνει να αναπτύξει σημαντικά Φωτοβολταϊκά Έργα μέσω του Προγράμματος Αυτοπαραγωγής (Net Metering),  και Αυτόνομων Συστημάτων, καθώς και μελέτες για ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις. Τέλος, ως υπεύθυνη Μηχανικός Έργων, αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου τόσο την αδειοδοτική διαδικασία όσο και τη μελέτη εφαρμογής και επίβλεψη μεγάλων Φωτοβολταϊκών Σταθμών.

Φωτογραφία_Κανάκης Ιωσήφ.jpeg

Ιωσήφ

Ο Κανάκης Ιωσήφ είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με σπουδές στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα Ηρακλείου Κρήτης. 

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάτης στην οικογενειακή  τους επιχείρηση όπου ανέλαβε την συντήρηση και ανακαίνιση Ξενοδοχειακών και Βιομηχανικών μονάδων. Στην συνέχεια, μέσα από τη συνεργασία του με τη BKM Works βοήθησε στην ανάληψη, ανέγερση και εκτέλεση δημόσιων έργων στο Δήμο Ηρακλείου. Παράλληλα, ως εξωτερικός συνεργάτης της εταιρίας Τεχνοχημική ΕΠΕ συνέβαλε στην κατασκευή και συντήρηση του ηλεκτρομηχανολογικού μέρους σε αντικείμενα όπως πισίνες, χαμάμ, σάουνες κλπ.

 Πιστοποιήθηκε ως KNX Partner για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχεδιασμού και εφαρμογής κτιριακού αυτοματισμού και επικοινωνίας με το ανοικτό πρωτόκολλο KNX. Αξιοποιώντας τις ιδιαίτερες γνώσεις και δεξιότητες που απέκτησε, αναλαμβάνει όλο το φάσμα εγκαταστάσεων για «έξυπνα» κτήρια και εφαρμογές αυτοματισμών.

Το 2018 γίνεται μέλος της εταιρείας PROENco και ως υπεύθυνος του Τεχνικού Τμήματος της εταιρίας φροντίζει για τη διευθέτηση και δρομολόγηση των εργασιών συντήρησης και κατασκευής  που προκύπτουν.

IMG_6467_edited_edited.jpg

Μιχάλης

Ο Τζιρίτας Μιχάλης  ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα Ηρακλείου Κρήτης ως Μηχανολόγος Μηχανικός.
Ξεκίνησε την καριέρα του ως Μηχανικός, σε γνωστή εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.  Έχοντας περάσει από το σύνολο των δραστηριοτήτων που αφορούν την ανάπτυξη και υλοποίηση ενεργειακών έργων και έχοντας δραστηριοποιηθεί στις αγορές της Κρήτης, της Αθήνας και της Κύπρου, πλέον έχει συγκεντρώσει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να μπορεί να αναγνωρίζει, αξιολογεί και προπάντων να καλύπτει τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά. 

Αξιοποιώντας το υπόβαθρο που κατέχει σε πωλήσεις έργων Φωτοβολταϊκών Συστημάτων αλλά και με αφοσίωση στη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας, έχει οργανώσει το Tμήμα Πωλήσεων και Ανάπτυξης Δικτύου με σύγχρονες και ευέλικτες διαδικασίες.

Παράλληλα, το 2014  ο Μιχάλης ανέλαβε την οικογενειακή τους επιχείρηση, την οποία εξελίσσει και μετατρέπει σταδιακά σε σύνολο επιχειρήσεων με   

στρατηγική επιλογή τη προσήλωση στην ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη.